FRI FRAKT INOM SVERIGE. SÄKRA BETALNINGAR. UNIKA FOTOPRODUKTER. 

 EN ALMANACKA PÅ KÖPET!
Vid köp av minst två almanackor eller planeringskalendrar, får du alltid en extra almanacka.
 
Ange vilken almanacka som önskas, detta görs i samband med betalning vid ”meddelande”.  

Vårt sortiment är till för alla som vill njuta av bilder, ge bort som julklapp, present eller företagsgåva.
Utöver den praktiska funktionen och vackra bilder är syftet att Era favoritbilder kan hamna på väggen som fotokonst efter årets slut. 

ALMANACKOR & PLANERINGSKALENDRAR 2018

Almanackan visar upp alla de nio landskapen och ger grundinformation om Norrland som turistmål, både på svenska samt engelska.
249 SEK
Almanackan visar upp alla kustkommuner längs Bohuskusten och ger grundinformation om kuststräckan som turistmål, både på svenska samt engelska.
249 SEK
Norrsken och midnattssol är temat för almanackan. Det finns även grundinformation om ljusfenomenen samt om Norrland på både svenska och engelska.
249 SEK
Vår praktiska planeringskalender för hela familjen visar upp Norrlands nio landskap samt ger grundinformation om Norrland som turistmål, både på svenska och engelska.
259 SEK
Vår praktiska planeringskalender för hela familjen visar den svenska västkusten från Göteborg längs Bohuslän som kallas Bohuskusten. Kalendern visar upp alla kustkommuner samt ger grundinformation om kuststräckan som turistmål, både på svenska och engelska.
259 SEK
Vår praktiska planeringskalender för hela familjen har temat norrsken och midnattssol. Det finns även grundinformation om ljusfenomenen samt om Norrland. Turistinformation på både svenska och engelska.
259 SEK